Tack!

Postat av: zZoet_brUttA

"jag tror att åtminstonde hälften av er kommer bli alkoholister innan ni ens fyllt 25. Ni är fortfarande tonåringar, eftersom ni är i
den ovärda åldern 19.
jag tror även att ni kommer bli anmälda för en jäkla massa väldtäckter inom två år. Men grattis, ni har fått
uppmärksamhet som ni ville, ni skojar
med oss (får vi väl hoppas) med eran otroligt ovärda blogg. Men alla tjejer (även +18) skrattar åt er..
vi
får väl hoppas att det var det ni ville."



Du är suverän! Din förmåga att analysera är klart utmärkande. Det känns som att vi, JG och du, sitter tillsammans i en bil där du är chaufför och vi sitter i baksätet. Med ditt inlägg kör du oss längst den mörka väg vi vandrat och vidare. Hat mot oss själva rusar genom våra ovärda 19-åriga kroppar när vi inser vart vi är på väg.


Vi tackar dig 10-faldigt för din varningsflagg, som fått våra JG-ögon att se klart. Vi vill inte liknas med, och absolut inte bli, dessa gravt psykopatiska våldtäktsmän (se "KGM-medlem" eller "Hagamannen") som du spått oss att bli i din spåkula. Får du fler syner om vår framtid så vill vi inte att du tvekar på att skriva till oss igen, du store människobedömare.

JG-crew & Hagamannen


Kommentarer
Postat av: falkeye ;)

haha fan vad jag blir less på alla sofistikerade och mogna personer som lägger kommentarer om hur synd om det är alla lejda och omogna ``members`` i jg som enligt er festar med 93or! fan det är ju er (som påstår var 18+)som läser varje uppdatering av bloggen och lägger anonyma kommentarer det är synd om!xD Yes, jag har nu också läst bloggen och fan vad den är rolig och fan vad dem driver med er som måste vara så jävla avundsjuka på ``jg-crew`` så det gör ont;o (finner ingen annan förklaring till att ni läser deras blogg och sedan lägger angripande kommentarer).

2008-06-01 @ 15:44:25
Postat av: stekhet

det stavas våldtäkter fetto hora

2008-08-30 @ 03:06:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0