Ovälkommen!

Djävulens närmaste medhjälpare, Mattanten, som livnär sig på kalops, surstekta korvar och barnagråt är inte en allierad i JG-crews kamp för en vackrare värld. Idag strök mattanten som vanligt runt i matsalen på skolan och skapade olustiga känslor bland eleverna. Men just idag var mattanten lite extra lömsk när den "hjälpte" en viss elev. Först hällde mattanten, med ett flin, över resterna från en plåt av "mat" till en annan plåt av "mat" som var full, detta endast för att mattanten gillar att plåga eleverna med de sämre resterna, istället för att bara slänga iväg kräket. Sen ruskade den om huvudet över "maten" som bokstavligen bombarderades av hårtofsar i olika storlekar. Mattanten smög vidare och skrattade tyst för sig själv. Eleven stod kvar sorgsen och tog sig om sin kurrande mage.

I veckan ska JG tvinga fram en proposition för att bannlysa Mattanten från alla matsalar i vårt vackra land. Skriv en kommentar så att våra ledare ser att problemet är totalt och att det måste vidtas åtgärder, snarast!

//JG-crew


Pippi gnatade sig till resultat


Det har inte gått en dag på väldigt många dar utan att Pippi har tjatat om att få vara med i bloggen. Nu släpper JG-crew bomben. Hoppas du är nöjd när du ser det här, Pippmaistah!



En vimmelbild från en JG-fest sommaren 2006.
I aktion, Pippi med vännerna Tommy & Annika.


Fotograf: JG-Bingo


Pippi goes JG!

Varmt SMS besked


Du har ett nytt meddelande i inkorgen:

Avsändare - Sabri
17/04/08 - 08.52

JG-Väder.



Vilken underbar känsla att vakna av ett sms, läsa det, och veta att vädret är helt makalöst. Innan du ens har tittat ut genom fönstret. JG-väder. I'm walking on sunshine!


JG-hälsningar /JG-N



                                                                                  JG
                                                                 "Kosmos utopi"



image2

Ungefär såhär var utsikten utanför fönstret.

Äntligen!

Äntligen/Nu har JG styrt en blogg, och är nu snart fulländade i medial utsträckning. Kvarstående är hemsidan, dock inom räckhåll. Känn efter. Du kan nästan ta på den...

I bloggen får du exlusivt ta del av teasers som JG kastar upp. News, inrullande events och allt möjligt som helt enkelt är JG-aktuellt. Tanken är lite att bloggen ska funka som lördagsgodis, för alla, hela veckan. En nyttigare JG-konfekt.

I nuläget har JG-crew mycket att stå i, så känn dig inte nedslagen om bloggen inte har uppdaterats under varje 24-timmars period. Tid är pengar för oss.

Därmed klipper vi det röda silkessnöret i två delar och förklarar JG-bloggen som öppen för allmänheten!
Hoppas lördagsgodiset smakar..


JG
-out

RSS 2.0