Rackarns goda nyheter

Som ALLA vet flyger JG med några av sina favoritbeundrare till den gyllene staden Krakow, Polen. Denna resa äger rum den 25/5. Många har funderingar över hur vår ekonomi ska hålla sig över ytan med tanke på JG's regelbundna generösa bidrag till de olika stora välgörenhetsorganisationerna som finns, och att examensveckan väntar på oss när vi kommer hem, men i vårt JG-vokabulär existerar inte fraser som "Jädrans, pengarna är slut" eller "Kosingen börjar ta mig f*n sina ur fickorna". Som JG-Nisse så snyggt konstaterade, när han blickade ut över vårt hav av diamanter, pluringar och pekunier: "Ah, money is not a problem", och bad ödmjukt sina JG-betjänter att fortsätta tugga av hans aningen för långa tånaglar.


Kvällens orsak till inlägget är dock inte att göra S.Alive(se tidigare inlägg) ytterligare avundsjuk på vår förmögenhet, utan att vidare informera om våran Krakowresa. Det kom nyss in tips från vår JG-vänliga syd-ostfront att ett diskotek med 3 våningar kommer att arbeta för högtryck under vår vistelse i denna festfrälsta stad. Dem försäkrade oss att vårt uppehåll inne på krogen skulle prydas av helrör på helrör som tack för att vi enbart äntrade klubben. Vi antar att det är så dom behandlar kändisar i Polen.


Med andra ord så kan ni, och särskilt Sudden, vara säkra på att JG kommer att leva upp till profetian och vråla ut sin tacksamhet till sig själva under krakowhimlen:


-HEIL JG, HEIL J to the G!


Over and out.


//JG-crew


Kommentarer
Postat av: stenhårdgrabb95

Med andra ord så kommer ni bli piskade och våldtagna tills ni skriker att jg är det värsta ni vet

2008-05-10 @ 09:46:40
Postat av: JG-crew

Vi i JG blir inte skärrade för andra kulturers seder eller ritualer. Om det innefattar lite sado-masochism så får gärna de polska trevliga kvinnliga modellerna (som ska husera med oss i Krakow) smiska oss lite.

Vi undrar om du inte har skrivit fel, "?JG är det värsta ni vet" den frasen är grammatiskt inkorrekt eftersom svenskan inte tillåter att ett adjektiv betonar någonting dåligt om JG. Dock en mening som "Jag är avundsjuk på, men samtidigt kär i JG" fungerar bra. Det kittlas dessutom så skönt i magen när man säger något sådant.

Prova, Stenis, känn pirret.

2008-05-10 @ 19:53:29
Postat av: Fundersam

Ja ni JG-members. Om ekonomin inte är något problem, varför då Polen? :)

2008-05-15 @ 09:37:49
Postat av: zZoet_brUttA

jag tror att åtminstonde hälften av er kommer bli alkoholister innan ni ens fyllt 25. Ni är fortfarande tonåringar, eftersom ni är i
den ovärda åldern 19.
jag tror även att ni kommer bli anmälda för en jäkla massa väldtäckter inom två år. Men grattis, ni har fått
uppmärksamhet som ni ville, ni skojar
med oss (får vi väl hoppas) med eran otroligt ovärda blogg. Men alla tjejer (även +18) skrattar åt er..
vi
får väl hoppas att det var det ni ville.

2008-05-16 @ 13:22:36
Postat av: stekhet

He he, I like, I like :D

2008-08-13 @ 19:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0