Bra Fest i helgen, som vanligt...

Still Alive, vi ser först ett klagorop och tappar bort oss några gånger då vi inser att det är mer givande att räkna pixlarna på vår jättestora JG-skärm (det är många prickar ska du veta) än att läsa vidare bland dina felaktiga fakta och stavfel, men med vår överlägsna höksyn (JG-ögon) ser vi vad som såklart är ett rop på hjälp. Att du känner alienation till JG-sällskapet ska inte ställa någon i dåliga dagar. Det är dags för dig, Still Alive, att kliva in i vårt förbund av kärlek och förståelse.

Istället för att fördöma, kan du börja predika för den mer allsidiga värld vi så febrilt jobbar för att skapa. Men S.Alive, du måste förstå att det börjar hos dig. Erkänn för dig själv att du också vågar skippa utanförskapet. Det må hända att du tvingas börja i den yttre ringen, men vi gör inga undantag. Alla har vi börjat där och kämpat oss upp i den gällande JG-hierarkin. En dag, S.A, en dag kan du vara som oss! Det finns inga slut på möjligheterna.


Med vår hjälp fixar vi det här, vi ska t.o.m. fixa så du får all din fakta rätt inför nästa inlägg du skriver, meddela bara ditt namn och e-mail. Allt börjar med lite gammal, hederlig JG-patriotism. Säg det med oss, Sudden:


- HEIL JG, HEIL J to the G!


Over and out!


//JG-Crew


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0